:: Nasrin Ibtisam e-Catalog ::
Navigation
Home
Articles
Downloads
FAQ
Discussion Forum
Web Links
News Categories
Contact Me
Photo Gallery
Search
Pakej Laman Web
Forum Wanita siber
Users Online
Guests Online: 7
No Members Online

Registered Members: 62,723
Newest Member: TrotArofPef
Latest Articles
Set Bersalin Wanita
Senarai Produk Kecan...
Random Photo
Last Seen Users
beatsbydre00:54:56
IgnonRuinioke02:14:58
hbrucel27703:32:41
VallHydralt05:50:20
cj5rzu07:04:29
rbruceo12513:54:34
Planildtraino15:47:31
ProgonProf20:28:08
zn9axx 2 days
carpinteyroyot 5 days
View Thread
:: Nasrin Ibtisam e-Catalog :: | Tempahan | Akojaya
Page 4 of 21 < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Author RE: AKOJAYA ~Katalog Raya 2009 ~Panas...!!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 10-10-2009 04:52


Mug Transperant


Mug Transperant
Harga : RM 11.70 each
Diskaun : 10%
belian 6 biji : rm 60 + kos pos rm 6.00
Total rm 66 sahaja termasuk pos

jika beli banyak special less.hehehe
( email me okies, )nasrinmall@yahoo.com



Mug Evolution
Harga 6pcs : RM 95
Diskaun : RM 80.00 termasuk poslaju kangaroo
Edited by PutriCahaya on 16-10-2009 11:11
nasrinmall Send Private Message
Author RE: AKOJAYA ~Katalog Raya 2009 ~Panas...!!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 10-10-2009 04:52


GELAS & JUG Luminarc




HARGA 6 PCS GELAS + 1 TEKO 1.3L SEKALI DENGAN PENUTUP

HARGA : RM 55.00 termasuk pos laju kangaroo
nasrinmall Send Private Message
Author RE: AKOJAYA ~Katalog Raya 2009 ~Panas...!!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 10-10-2009 04:53


ARCUISINE
Bakeware Collection


Sepintas lalu mengenai New Product dari Arc International,FRANCE di bawah Akojaya~ Luminarc ialah Arcuisine.

Merupakan Product yang di beri kepercayaan dari segi Ketahanan Barang memang KHAS UNTUK bakeware dan setanding dengan Jenama PYREX INTERNATIONAL yang terdapat di pasaran kerana Arcuisine ini juga di perbuat daripada Bahan yang sama dengan Bahan Pyrex iaitu Borosilicate Glass,Ianya juga Tahan Calar sebagaimana Pyrex ya..kelebihannya ialah sebahagian besar Product Arcuisine ini ialah mempunyai Penutup plastik ..very nice dan cheap

DISKAUN : 10% + 10% ,tidak termasuk kos pos
** SPECIAL LESS JIKA belian banyak ,pm or email ye
~sila bertanya jika musykil ya ~


CODE : 245BA00/A
saiz : 21 cm x 21cm with plastik cover
HARGA : RM 42.50
NOW : RM 34.00


CODE : 833BA00
saiz : Souffle Dish 21cm
HARGA : RM 43.50
NOW : RM 35.00


CODE : 234BA0
saiz : 35CM X 23CM with plastik cover
HARGA : RM 55.00
NOW : RM 44.00


CODE : 238BA00
saiz : 39CM X 23CM
HARGA : RM 49.00
NOW : RM 40.00









nasrinmall Send Private Message
Author RE: AKOJAYA ~Katalog Raya 2009 ~Panas...!!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 10-10-2009 04:54


Soalan Panas..

""" Kak..
kenapa Barangan Luminarc yang saya beli sekarang ni dekat bawah @ belakang pinggan tu dah tkde Tulisan macam Pinggan corelle?ada cetak Corelle USA..Corelle itu ..corelle ini !!!'..

Komen Mereka

~ Cam pinggan MUrahan Pinggan Cokia je tk padan harga la itu la ini la
~ Tak Class Macam Corelle
~ Tak lawa
~ Tak cetak Arcoroc
~ Tak Cetak Arcopal
~ Tak apa apa la yang tak dan meragukan
~ YANG PALING BEST SOALAN >>>Original ke ni kak ??

ini yang buatkan saya terpanggil nak jawab secara terbuka terang dan jelas

masuk dan bukak serta be open minded
Search google : taip saya Arc International dan baca apa yang diceritakan

Bismillahhirahmanirrahim,
Dengan Nama Allah..

Segala apa yang awak dan u all la..( huhu speeking skit ) beli dari saya adalah Original from France dibawah Arc International.

Arc International ini kilang KACA TERULUNG DAN terbesar di Dunia terletak di Arque ,France nama lama dia Verririe Cristallerie D'Arque
berbelit jugak lidahku menyebutnya dan nak terang di dalam perbualan handphone mahupun talian kedai

Diala satu satunya TERBESAR yang buat Kaca DI DUNIA ..

Jadinya soalan ringkas la saya nak jwb :

Kenapa tidak Arcoroc dan nak jugak Arcoroc dan tk nak Luminarc dan saya nak jugak Arcopal tknak Luminarc
Begini ye,.tahun demi tahun kemajuan syarikat mesti di perbesarkan dan melebarkan dan mengembangkan apa apa bisnes
Arcopal dan Arcoroc ni nama 60 tahun yang lalu yang mana sudah sebati dlm jiwa tok nenek mak ayah kita kan?sebab tu kita nak menyebut yang lama.Nama yang lama lagi sebati dr sekarang walhal sama sahaja..
now kita lahir dgn nama baru Luminarc pada tahun 1948
bukan baru juga Luminarc ni.. dah lama tapi sebabkan kita dah set dlm kepala.. corelle vision..Corningware.. jadinya kita tk nampak dan kaji di mana sejarah bermula yg nampak sedap ringan cantik lawa,

sebabtu la saya setaip kali selepas ini sya akan baw amerata rata logo ini supaya anda tahu kenapa say letak logo logo diatas? bukan saja saja nak lawa tetapi segalanya kisah Arc International...

berhubung masalah pinggan
cube balik umah teliti cek betul betul
bawah pinggan ada tertera atau lekukan skit di ukir perkataan " Arc "
apa apa sahaja barang Arc International yang mana salah satunya ialah Luminarc ,memang dia buat begini tknak kasi org tiru,.sebab skg ni kan mcm mcm jenama keluar.tetpai pada yang tahu dan pernah guna akan tahu betapa Kualiti atau tak dan betapa bernilai atau tak barangan yang di beli.
Akojaya adalah pusat utama yang di beri kepercayaan sepenuhnya untuk jual Barangan Luminarc dibawah Arc International.
sekarang ni segala galanya berubah sebab skg ni kiat nak kemajuan dan berubahan bukanla bila dia buat itu kita kata cokia kaji dan tanya pada yang arif jangan semberono mengeluarkan apa apa perkataan tanpa guna kewasaran akal.
Kepada Dealer mahupun agent agnet saya ,saya amat berharap bertanya la saya kerana saya belajar bagaimana proses ,apa campuran apa bahan dan telah mendapat pengiktirafan dari Arc International untuk barangan di bawah Akojaya.kalau tak tahu apa apa maklumat sila bertanya jangan sedap saja mengeluarkan apa apa kenyataan..berfikirla dulu

Corelle dan Luminarc jauh panggang dari api. tk boleh samakan kerana bukan di bawah Arc International
corelle is corelle ... ! Luminarc is Luminarc !!.Kilang mereka berasingan sudah semestinya kualiti tkkan sama. Kalau nak cerita bab Kualiti Bahan 1 hari tkkan sudah cerita saya ni . Walaubagaimanapun,tepuk dada tanya diri dan poket nak beli yang mana.. heheheHemah la berbelanja..sebab kedaiku ni sale sokmo.huhuhu

InsyaAllah..
saya akan bantu anda semua menjelaskan kenapa mengapa bagaimana apa dan sebagainya

apa apa pun terima kasih banyak kepada yang bertanya saya .semoga terjwab segala galanya ye.
tk faham boleh tanya lagi tk salah kita tak tahu bertanya ,yang tahu jangan lokek ilmu ..

PENGURUSAN NASRIN IBTISAM

PUAN IRA
CHE FATIMAH @ FATIRA MAJID
019-9950070
09-8583425
nasrinmall Send Private Message
Author RE: AKOJAYA ~Katalog Raya 2009 ~Panas...!!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 10-10-2009 04:56
ISTIMEWA




CODE : PACK ISTIMEWA EVOLUTION dengan kotak

Item
~ 1 pc dinner plate 24cm
~1 pc soup plate 22.5cm
~1 pc soup bowl 12.5cm
~1 pc multipurpose bowl 16.5cm

HARGA ASAL : RM 34.90
HARGA ISTIMEWA : UNTUK LOYALTI 10 %
NOW UNTUK BELIAN 1 SET : RM 40 TERMASUK POS LAJU KANGAROO
( sesuaila kalau yang nak duduk bujang tu atau dok berdua je hehehe.. )
~ nak bagi free gift kawin pun boleh cunn.
KEPADA YANG NAK BELI BANYAK SET INI SILA PM OR YM OR EMAIL YE SPECIAL LESS DI BERIKAN

EMAIL : t_m_nasir@yahoo.com
PUAN IRA
019-9950070
nasrinmall Send Private Message
Author RE: AKOJAYA ~Katalog Raya 2009 ~Panas...!!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 10-10-2009 04:57
ESPISODIA

TERMA :TUNAI @ BAYARAN 2 KALI SAHAJA ~keutamaan untuk belian tunai

Gambar real set


senarai harga terkini 2009:
32pcs : rm 820 x 10% x 15% +tanpa free gift + free post laju kangaroo= rm 627.30
JUST RM 620 sahaja
ITEM 32PCS:
6PCS Large dinner plate 26cm
6pcs Soup plate 22cm
6pcs Dessert plate 19cm
1pc salad bowl 24cm
6pcs Cup 22cl
6pcs Saucer
1pc Tea pot 1.2L with cover


Tea set Espisodia ( 13pc ) : rm 230.00
RM 230 X 10% + 15% + free post laju kangaroo = 175.95
TOTAL RM 175 SAHAJA
item :
6pcs Cup 22cl
6pcs Saucer
1pc Tea pot 1.2L with cover

19pcs basic Dinner set
rm 600 x 10% x 15% + free post laju kangaroo = RM 459.00
JUST : RM 450.00 SAHAJA
ITEM
6PCS Large dinner plate 26cm
6pcs Soup plate 22cm
6pcs Dessert plate 19cm
1pc salad bowl 24cm

SET VITROLINE~ Espisodia

[img][/img]

code : D13902/EP
SAIZ : 1L,2L DAN 3L
HARGA ASAL : RM 499
HARGA NASRIN IBTISAM : RM ???













nasrinmall Send Private Message
Author RE: AKOJAYA ~Katalog Raya 2009 ~Panas...!!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 10-10-2009 04:57
Glass Steamer Basket


code : 31494


Gambar real Pengukus yang di letakkan pd set Amberline

Harga asal : rm 85
Harga Nasrin Ibtisam : rm 65
Kos pos : rm 10 pos laju kangaroo
jika buat belian 2 set dan keatas harga pos akan di pertimbangkan
Promosi terhad

~Bekas kukus ini adalah Kaca
~Hanya boleh di gunakan untuk amberline vitroflame 2L dan 3L sahaja
~Bekas @ Acuan kukus ini boleh digunakan pada set Vitroflame Amberlina keluaran Akojaya Luminarc
~ Tahan panas dan tk mudah pecah
~Ianya juga setanding dengan Jenama Visions dan Corningware

di bawah ini di sertakan juga harga Loose item bagi Vitroflame Amberline

HARGA 2L :rm159
HARGA NASRIN IBTISAM : rm 122

HARGA 3L : rm 189
HARGA NASRIN IBTISAM :rm 145

**
harga bagi 2L dan 3L vitroflame tidak termasuk kos pos

sesiapa yang ahli atau bukan ahli boleh membeli dengan harga istimewa
sebarang pertanyaan emailkan terus ke
t_m_nasir@yahoo.com
Puan ira
019-9950070
nasrinmall Send Private Message
Author RE: AKOJAYA ~Katalog Raya 2009 ~Panas...!!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 10-10-2009 04:58


New Product Edisi Bersempena Akojaya 2009

Pure Box- ( Bekasnya adalah kaca manakala tutupnya Plastik )
** sangat Tahan Lasak




Pure Box Square
Saiz 380ml,760ml dan 1220ml


Pure Box Round
Saiz 420ml,670ml dan 920ml





nasrinmall Send Private Message
Author RE: AKOJAYA ~Katalog Raya 2009 ~Panas...!!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 10-10-2009 04:59


Casserole Luminarc ~ Kaca berpenutup

Mathilde



Saiz 1.5L dan 2.5L

Saiz 1.5L
Harga : rm 60.00nett free post laju kangaroo

saiz 2.5L
Harga : 70nett free post laju kangaroo



nasrinmall Send Private Message
Author RE: AKOJAYA ~Katalog Raya 2009 ~Panas...!!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 10-10-2009 04:59
Lelong Vitroflame Isabelle

VitroFlame Casserole
~ Set ini sama dan 1 kilang pembuatan dengan Corningware dan Visions,Makanya Kualiti serta pengunaan Vitfroflame ini adalah sama saja,Pelbagai Guna..

SOLD OUT SEMUA
Edited by PutriCahaya on 18-10-2009 08:44
nasrinmall Send Private Message
Author RE: AKOJAYA ~Katalog Raya 2009 ~Panas...!!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 10-10-2009 05:00
Lelong Aneka Barangan yang nak Clear stok saja


Luminarc : Lilas
Stok : 6pcs Desert Plate
Harga : 70.00nett free post laju


Luminarc : Anis
Stok : 6pcs Rimless Soup Plate
Harga : 140nett free post laju


Luminarc : Plenitude Blue
Stok : 6pcs Dinner plate
Harga : RM ?nett free post laju

SEBARANG PERTANYAAN MINTA EMAILKAN KE : nasrinmall@yahoo.com Puan ira 019-9950070
nasrinmall Send Private Message
Author RE: AKOJAYA ~Katalog Raya 2009 ~Panas...!!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 10-10-2009 05:00
Arcade Bowl - Luminarc




6Pcs 1 set
Harga : Rm 36 nett free post
Stok : 6 set
Gambar keadaan sebenar Arcade bowl @ LEBIH DI KENALI salad bowl

Saiz :tapak : 9.5cm ( diameter tapak )
luas permukaan muka mangkuk ni : 18cm ( diameter )
kedalaman mangkuk ni : 7cm
Edited by PutriCahaya on 10-10-2009 07:36
nasrinmall Send Private Message
Author RE: AKOJAYA ~Katalog Raya 2009 ~Panas...!!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 10-10-2009 05:01
NEW !!!
by Evolution set




Curry plate 8inci ( D ) kedalaman mangkuk 1.5inci
kalau dlm cm 20 ( D ) kedalaman mangkuk 4 cm
Special order harga : RM 12 NETT SEBIJI


SANGAT sesuai bagi yang nak mangkuk nak makan mee ke ..nak isi lauk berkuah ke di datangkan khas dan special order dari Luminarc

Berminat??
Emailkan saja ke : nasrinmall@yahoo.com
019-9950070 Puan ira sms jika perlu sahaja
apa apa dlm email je
Edited by PutriCahaya on 14-01-2010 00:28
nasrinmall Send Private Message
Author RE: AKOJAYA ~Katalog Raya 2009 ~Panas...!!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 10-10-2009 05:02

DESIGN : DERBY

34PCS ( FULL SET) :
ITEM
6 pcs pinggan makan malam 26.5cm
6 pcs pinggan kuah 22.cm
6 pcs piring kuih 19cm
6 biji cawan
6 biji piring
1 mangkuk besar 24cm
1 pinggn hidang 31cm
1 teko 1.6L dengan penutup
HARGA ASAL : RM 695
HARGA TERMASUK KOS POS BAGI SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA :RM 510

TEA SET 13KPG
ITEM
6 biji cawan
6 biji piring
1 teko 1.6L dengan penutup
HARGA ASAL : RM175
HARGA TERMASUK KOS POS BAGI SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA : RM 140.00

nasrinmall Send Private Message
Author RE: AKOJAYA ~Katalog Raya 2009 ~Panas...!!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 10-10-2009 05:02
AKOPAL REGAL - BY AKOJAYA PRODUCT
( Royal Prestige London )


DESIGN : ROSE SPLENDOUR


DESIGN : ROYAL GARDEN


THE PRESTIGE COLLECTION-LONDON
FINE PORCELAIN

SENARAI HARGA JUALAN GEGAR BERMULA 22 MEI SEHINGGA JUNE 2009

37PCS ( FULL SET) :
ITEM
6 pcs pinggan makan malam 27cm
6 pcs pinggan kuah 22.5cm
6 pcs piring kuih 19cm
6 biji cawan
6 biji piring
1 jag susu
1 pinggan bujur 33cm
1 mangkuk besar 24cm
1 pinggn hidang 31cm
1 teko 1.6L dengan penutup
HARGA ASAL : RM 660
HARGA TERMASUK KOS POS BAGI SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA :RM 510

TEA SET 17KPG
ITEM
6 biji cawan
6 biji piring
1 teko 1.6L dengan penutup
1 jag susu
1 mangkuk gula dan penutup
HARGA ASAL : RM270
HARGA TERMASUK KOS POS BAGI SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA : RM 220

nasrinmall Send Private Message
Author RE: AKOJAYA ~Katalog Raya 2009 ~Panas...!!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 10-10-2009 05:03
SET 8PCS EVOLUTION CAKE SET
BRAND LUMINARC





ITEM :
6 PIRING KUIH 20.5CM
1 KEPING PIRING HIDANG 31CM
1 PENUTUP PLASTIK "DOME "
HARGA :RM 100 FREE POS LAJU KANGAROO



CODE SC 03 > STOK BANYAK ( ini adalah gabungan Luminarc Pingan Hidang Evolution dan set piring kuih Evolution serta dome )- rm 100.00 free post laju kangaroo
Edited by PutriCahaya on 06-11-2009 07:32
nasrinmall Send Private Message
Author RE: AKOJAYA ~Katalog Raya 2009 ~Panas...!!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 10-10-2009 05:04
LELONG CASSEROLE PLAIN
BY RAK GLASS AKOJAYA





SAIZ 18CM- RM 20
SAIZ 16CM - RM 18

KOS POS - RM 10 UNTUK, 2 SET

IF NAK BELI 1 SET KOS POS IALAH RM 6.00 SAHAJA

KEGUNAAN :
~ boleh di gunakan terus ke microwave sahaja
~ sangat cantik untuk hidangan di meja jugak


EMAIL ORDER KE : nasrinmall@yahoo.com
019-9950070 puan ira
nasrinmall Send Private Message
Author RE: AKOJAYA ~Katalog Raya 2009 ~Panas...!!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 10-10-2009 05:04



CODE : 6PCS SAVOIE steamglass 25CL
HARGA : RM 44 termasuk kos pos
belian 2 set keatas special less


CODE : 6PCS ISLAND TUMBLER 20CL
hARGA : RM 28 termasuk kos pos
belian 2 set keatas special less


CODE : 6PCS VIGNE TUMBLER 20CL
HARGA :RM 33 termasuk kos pos laju kangaroo
belian 2 set keatas special less


CODE : 6PCS APERO TUMBLER 25CL
HARGA : RM 33 termasuk kos pos laju kangaroo
belian 2 set keatas special less


CODE :6PCS OCTIME TUMBLER 27CL
HARGA : RM 52 termasuk kos pos laju kangaroo
belian 2 set keatas special less




CODE : 4PCS REGAL STEMGLASS 33CL
HARGA : RM 35 termasuk kos pos
belian 2 set keatas special less

Inilah Stok yang di tunggu tunggu kebanykan ahli mahupun bukan ahli Gelas berkaki yg besaiz lebih besar..Luminarc


BERMINAT? emailkan ke : nasrinmall@yahoo.com

Minta kerjasama semua Pihak:

Anda tidak DAN JANGAN mengQOUTEKAN gambar.memadai bertanya sahaja dan bagitau itEm order apa apa sudah cukup di fahami.

Kerjasama anda di ucapkan terima kasih


PENGURUSAN NASRIN IBTISAM
Edited by PutriCahaya on 01-02-2010 05:08
nasrinmall Send Private Message
Author RE: AKOJAYA ~Katalog Raya 2009 ~Panas...!!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 10-10-2009 05:05
Koleksi Fume


SET INI HANYA ADA 6 CAWAN DAN 6 PIRING
HARGA : RM 88 termasuk kos pos laju kangaroo
STOK : Hanya ada 2 set sahaja

nanti akan update lagi gambar gelas dia ye..tunggu...
nasrinmall Send Private Message
Author RE: AKOJAYA ~Katalog Raya 2009 ~Panas...!!
PutriCahaya
Administrator

Posts: 4262
Location: Taxes,Malaysia
Joined: 26.12.06
Posted on 10-10-2009 05:05




Hortensia Pink


Hortensia Blue
nasrinmall Send Private Message
Page 4 of 21 < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Jump to Forum:
Login
Username

Password



Not a member yet?
Click here to register.

Forgotten your password?
Request a new one here.
Yahoo IM Users
PutriCahaya's YIM Status PutriCahaya
Member Poll
Aisy Nasrin Ibtisam Nama Kedai Baru untuk 2010

Sangat Setuju

Setuju

Tidak Setuju

Tiada Keputusan

You must login to vote.
Shoutbox
You must login to post a message.

PutriCahaya
02 September 2013
semua maklum balas hrp boleh terus ke Fb saya : Puan Ira Nasrinmall

coxchese
10 August 2013
how much vitamin c can you take in live

coxchese
10 August 2013
cardio or strength training for weight loss burn more calories

coxchese
10 August 2013
how long does it take for sinemet to art

coxchese
10 August 2013
how long does it take for allergy testing to work

coxchese
10 August 2013
journal of endocrinology thyroid and diabetes of south africa

coxchese
09 August 2013
how do type 1 and type 2 diabetes compare

coxchese
09 August 2013
how do you know if your baby has asthma attack

coxchese
09 August 2013
how long does it take for doryx to art

coxchese
09 August 2013
how long does it take methadone to kick in just

Shoutbox Archive
Powered by PHP-Fusion copyright © 2003-2006 by Nick Jones.
Released as free software under the terms of the GNU/GPL license.